Lukio

Toiminta sisältää opiskelu tekniikkaan valmentavia kursseja, kielikerhoja ja kesäleirejä. Vapaaehtoistoimintamme kautta järjestämme vierailuja vanhainkoteihin ja liikuntavammaisten nuorten luokse.

Johtajuus ja Opiskelutekniikat

”Johtajaaksi ei synnytä. Johtajaksi kasvetaan. Se tapahtuu samalla periaatteella kuin mikä tahansa kasvu…kovalla työllä.”—Vince Lombardi

17062011438

Filosofian osa-aluetta, joka tutkii ihmistä ja ihmisyyttä, kutsutaan filosofiseksi antropologiaksi. Filosofinen antropologia tutkii aiheita kuten vapaus, onnellisuus, kauneus, tunteet, rakkaus, ystävyys, kulttuuri, aika, ja kärsimys. Tule mukaan pohtimaan näitä suuria kysymyksiä.

Vahvojen opiskelutapojen muodostaminen on erinomainen työkalu, joka valmistaa sinua tulevaisuutta varten. Silta-Klubin periaatteena on tarjota kannustava opiskeluilmapiiri, joka rohkaisee opiskelijoita kehittämään heidän akateemista potentiaaliaan ja näin sillä on positiivinen vaikutus yhteiskuntaamme.

Opiskelutilamme sisältävät kirjaston ja kaksi lukusalia, joissa on internetyhteys.

– Maria Cervantes

Puhelin: 045 125 2726

 

Ruskis – sosiaalityö

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERATule mukaan avustamaan liikuntavammaisia nuoria Ruskeasuonkoululle. Ohjelmaan kuuluu lasten kanssa leipomista, askertelua, kävelyretkiä ja muuta.

Lisätietoja lapsista löytyy Ruskeasuon koulun sivuilta: www.ruskis.fi

 

Yhteyshenkilö: Lissy Clement

Puhelin: +358 45 113 1723