Opiskelija-koti

Silta-klubi opiskelijakodilla on uudet webisivut ja s-posti osoite:

http://www.silta-klubiopiskelijakoti.fi

s-posti: siltaklubi.opiskelijakoti@gmail.com

Opiskelijakoti Silta-klubi sijaitsee Ruskeasuolla Mannerheimintien läheisyydessä, mistä on helppo kulkuyhteys Helsingin yliopistokampuksille ja ammattikorkeakouluille, sekä nopea bussiyhteys Espooseen ja Vantaalle. Opiskelijakoti tarjoaa opiskelijalle ihanteellisen paikan opiskeluun. Silta-klubi on viihtyisä asuntola joka sopii opiskelijalle joka haluaa viettää opiskeluaikansa hyödyllisesti kannustavassa seurassa.IMG_0196

Opiskelijakoti tarjoaa jokaisen käyttöön oman kalustetun huoneen lisäksi kaksi yhteistä opiskeluhuonetta, kaksi olohuonetta, ruokasalin, opiskelijoiden oman keittiön ja liikuntasalin.

Silta-klubiin otetaan asukkaaksi opiskelijoita, jotka haluavat menestyä oppinnoissaan ja viettää opiskeluaikansa mielekkäässä ympäristössä.

Silta-klubilla on jo vuodesta 1988 lähtien ollut toimintaa, mutta vuoden 2011 syksynä se avasi ovensa ensimmäistä kertaa naisten opiskelijakotina.  Opiskelijakotiin ovat tervetulleita kaikki naisopiskelijat uskonnosta ja kansalaisuudesta riippumatta.

Silta-klubin opiskelijakodissa pyritään luomaan ilmapiiri jossa opiskelu, ystävyys ja yhteishenki tukevat toisiaan.

DSC07217

Silta-Klubin hengellinen toiminta on uskottu Opus Deille, katolisen kirkon personaaliprelatuurille, joka pyrkii auttamaan ihmisiä elämään kristittynä ja etsimään pyhyyttä opintojen, päivittäisen työn, vapaa-ajan käytön sekä perhe-elämän kautta.

Silta-klubin hengellisiin tilaisuuksiin saa osallistua halutessaan.

Lisää tietoa: Lissy Clement

puh. 0451 131 723 / +358 451 131 723
s-posti: siltaklubi.opiskelijakoti@gmail.com